Αποτρίχωση με κερί

Αποτρίχωση με κερί Ρέθυμνο

Με τον όρο αποτρίχωση αναφερόμαστε στην αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος. Η επιθυμία αποτρίχωσης και απομάκρυνσης της περίσσειας τριχοφυΐας ξεκινά συνήθως στην εφηβεία και φαίνεται να συνεχίζεται μέχρι να απαλλαγούμε οριστικά από αυτή κάνοντας αποτρίχωση. Τρίχες αναπτύσσονται στο πρόσωπο των ανδρών και στο σώμα ανδρών και γυναικών στην εφηβεία. Ορατή τριχοφυΐα υπάρχει στις μασχάλες, το εφήβαιο, τα χέρια και τα πόδια και στα δύο φύλα. Στους άνδρες αναπτύσσεται τριχοφυΐα επίσης στο στήθος, την πλάτη και το πρόσωπο. Σε αποτρίχωση καταφεύγουν άνδρες και γυναίκες για διάφορους λόγους.

1. αποτρίχωση με κερί (ζεστό ή ρολέτα) ανάλογα με την περιοχή 2. εφαρμογή ελαιώδους ουσίας για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων των κεριών, 3. τοποθέτηση καλμαντικής και αντιφλογιστικής κρέμας 4. η αποτρίχωση γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής από αισθητικούς που γνωρίζουν όλες τις τεχνικές αποτρίχωσης, την ανατομία και την ιδιαιτερότητα της κάθε επιδερμίδας. 5. η αισθητικός δουλεύει πάντα με γάντια ενώ οι ρολέτες και τα κεριά είναι μιας χρήσης για τον καθένα ατομικά για να αποφεύγονται οι περιπτώσεις μολύνσεων και ερεθισμών.
1. Καλό είναι να αποφεύγουμε τα στενά ρούχα (π.χ. τζιν). 2. Αποφεύγουμε την σωματική άσκηση για 24 ώρες, καθώς ο ιδρώτας και οι ρύποι θα μολύνουν και θα ερεθίσουν το δέρμα. 3. Αποφεύγουμε την χρήση νερού τουλάχιστον για 6-8 ώρες. 4. Τοποθετούμε για τις υπόλοιπες μέρες ενυδατικές κρέμες τύπου Bepanthol. 5. Απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και το μπάνιο στη θάλασσα για τουλάχιστον 24 ώρες.

Beauty Steps Rethymno