Μακιγιάζ Ρέθυμνο Beauty Steps

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Μακιγιάζ Ρέθυμνο

Η αισθητική και το μακιγιάζ είναι δύο αλληλένδετα στοιχεία που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην τελική εμφάνιση του προσώπου κατά έναν τρόπο «μαγικό». Η Νικολακάκη Δέσποινα το γνωρίζει καλά αυτό αφού από μικρή και με ταλέντο στη ζωγραφική είχε δείξει το ενδιαφέρον της για την τέχνη του μακιγιάζ, την περιποίηση και την ομορφιά.

Η πορεία της ξεκινά το 2006 όταν τελείσε στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ), στο Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε μια σειρά πανελλήνιων και διεθνών συνεδρίων αισθητικής και μακιγιάζ. Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο των σπουδών της και πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Ρέθυμνο. Παράλληλα η αγάπη και το ενδιαφέρον για το αντικείμενο της και ιδιαίτερα για την τέχνη του μακιγιάζ την οδήγησαν και στην εξειδίκευση του.

 

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Η περμανάντ βλεφαρίδων διαρκεί για όλη τη ζωή της τρίχας, που είναι περίπου 3 μήνες. Μετά τους 3 μήνες είναι απαραίτητη η εκ νέου εφαρμογή, αφού οι τρίχες πέφτουν και αντικαθίστανται από νέες. Ορισμένες φορές η εφαρμογή επαναλαμβάνεται στους 2 μήνες, όπου έχουν αρχίσει να βγαίνουν καινούριες τρίχες και ενσωματώνονται με τις ήδη γυρισμένες
Δινει φυσικό αποτέλεσμα και η διαρκειά του είναι μέχρι 10 μέρες.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τα φρύδια για τη συνολική εικόνα του προσώπου. Είναι η κορνίζα των ματιών σου, ο καθρέφτης του προσώπου σου και αν δεν είναι σωστό το σχήμα τους ακόμα και αν έχεις βρει το τέλειο make-up ή την ιδανική απόχρωση κραγιόν, πάντα κάτι θα χαλάει το σύνολο.
Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες. Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης βλεφαρίδων και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας. Επιτέλους πείτε αντίο στη μάσκαρα. Ακούγεται σαν όνειρο και όμως είναι πραγματικότητα.Πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες, κάθε μέρα για 2 περίπου μήνες. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία-μία για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι από φυσική ή τεχνητή τρίχα.Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, για να ενισχύσει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας, σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές τεχνητές βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να μας προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με το extension βλεφαρίδων.
Με την μέθοδο της σκίασης, τρίχα-τρίχα ή με την χειροκίνητη τεχνική micro blading (microstroke) η ειδικός στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών (τατουάζ φρυδιών) θα δώσει στα φρύδια σας την πυκνότητα, το σχήμα και την ένταση που επιθυμείτε. Μην αφήνετε ένα κακοσχηματισμένο φρύδι να αλλοιώνει την εικόνα του προσώπου σας. Το μόνιμο μακιγιάζ είναι η λύση που αναζητάτε. Στο Retouche με την εμπειρία μας, Εγγυόμαστε την φυσικότητα και την αρμονία του αποτελέσματος. Συζητάμε μαζί σας τις ανησυχίες σας και καταλήγουμε από κοινού στο ιδανικό σχήμα και χρώμα για το πρόσωπό σας επιλέγοντας την τεχνική που ταιριάζει περισσότερο στο αποτέλεσμα που θα θέλατε να δείτε.

Beauty Steps Rethymno