Μασάζ

Αποδράστε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας επιλέγοντας με τη βοήθεια του εκπαιδευμένου προσωπικού μας την περιποίηση που σας ταιριάζει.

Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό και τονωτικό μασάζ στο Beauty Steps. Τα μεθυστικά αρώματα των αιθέριων ελαίων, τα ζεστά pampering λάδια σε συνδυασμό με την κατευναστική μουσική και το φωτισμό των αρωματικών κεριών, αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για να ξεκουράσετε το πνεύμα και το σώμα σας. Επιλέξτε τον τύπο μασάζ που σας ταιριάζει και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του assai για να σας οδηγήσουν στο δρόμο της αναζωογόνησης.

Στο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία χαλαρωτικού μασάζ . Αν δεν αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα υγείας, αλλά χρειάζεστε επειγόντως μια απόδραση από την ένταση και το στρες, αφεθείτε στα χέρια μας.

Με τη χρήση αιθέριων ελαίων, το σώμα βοηθιέται να αποβάλλει μυϊκές εντάσεις, μπλοκαρίσματα και κούραση. Η πίεση του αίματος πέφτει, οι μύες χαλαρώνουν, η λέμφος ενεργοποιείται και ολόκληρος ο οργανισμός ξεκινάει διαδικασία αποτοξίνωσης. Ο συνδυασμός χαλαρωτικών μαλάξεων και της μεγάλης δύναμης που έλκουν απ’ την ίδια τη φύση τα αιθέρια έλαια, λειτουργεί καταλυτικά όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχή. Μια συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ είναι ικανή να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη στον θεραπευόμενο.

Πρόκειται για ένα μασάζ ιδανικό ενάντια στο στρες και τη συσσωρευμένη κόπωση, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας.

Beauty Steps Rethymno